Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özyardımcı Akçakoca'da

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Başkan Yardımcısı Melih Özyardımcı, MKYK Üyesi Ömer Faruk İslam, AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen, Akçakoca İlçe Gençlik Kollarını ziyaret ettiler.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özyardımcı Akçakoca'da
AK Parti Genlik Kolları Genel Merkez ve İl yöneticilerinden oluşan bir heyet Akçakoca AK Parti ilçe yönetimini ziyaret etmek için geldikleri Akçakoca’da Gençlik kolları üyeleri ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Bülent Bilgin ziyaretle ilgili olarak, “Üst düzey yöneticilerimizle yaptığımız toplantıda gençlere barış süreci hakkında bilgi verdiler. AK Parti hükümetinden önce gençlere siyasette yer verilmediğini ve gençlere bu makamların emanet edilmez olduğunu ve genç adamların ne anlar idare etmek denildiğini dönemler yaşandığını, AK Parti hükümeti ve sayın Başbakanımız ile bu anlayışın değiştiğini belittiler. Geleceğimizin ve güvencimizin gençlerde olduğunu vurguladılar. Gençlerimize her zaman güven duyarak siyasetin her kademesinde gençlere yer verilmeye başladığına dikkat çektiler. Gençlerimizin önünün açıldığını bizlerinde çalışmalarımızla Başbakanımızın büyüklerimizin güvenini boşa çıkarmamamız gereğini ve her zaman saygılı dürüst dindar bir gençlik olma yolunda yürümemiz gereğini belirttiler” açıklamasında bulundu.

Bilgin, Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Özyardımcı ve MKYK üyesi İslam’ın teşkilat çalışmalarından memnun olduklarını belirtip, gösterilen misafirperverliğe teşkilata teşekkür ederek Akçakoca’dan ayrıldıklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA