İşkur'dan Demirci Myo Öğrencilerine Eğitim Semineri

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Salihli Hizmet Merkezi, üniversitelerle işbirliği çalışmalarına kapsamında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerine seminer verdi.

İşkur'dan Demirci Myo Öğrencilerine Eğitim Semineri
İŞKUR, Demirci Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini, okul sonrası iş arama ve iş başvurularında nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi. İş ve meslek danışmanı Zeynep Tekebaşolan ve Gülsüm Tekbaşolan seminerde, öğrencilere işe başvurmada, iş aramada, CV, iş başvurusu hazırlama ve iş görüşmesinde nasıl davranılması konusunda bilgiler verdi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, seminerin yararlı olduğunu belirterek, öğrencilerin iş hayatına daha kolay atılabilmeleri ve sağlam bir şekilde ayakta kalabilmeleri için bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA