Şair ve Sanatçılar Kuşadası'nda Buluştu

Kuşadası Türkin Otel'de, Nisan ayı buluşmaları etkinliği çerçevesinde bu sene 10.'su düzenlenen şiir etkinliğine, İzmir ağırlıklı olmak üzere yurdun dört bir yanından 80 kadar şair ve sanatçı katıldı.

Şair ve Sanatçılar Kuşadası'nda Buluştu
Şiir ve müzikle eğlence dolu üç geçirdiler.

Türkin Otel Yönetim Kurulu Başkanı, Kuşadası Sivaslılar Derneği Başkanı şair Sayın Ömer Koç başkanlığında, İzmir Şair ve Sanat Severler Birliği Başkanı, pilot, şair Fikri Önal Bulanık ve Beydağ İlçe Halk Kütüphane Müdürü Şevki Kayaturan'ın organizasyonu düzenlediği etkinliğin sunumunu, Salih Aydoğdu ile birlikte radyo ve televizyon sunucusu Aylin Enginer yaptı. Buluşmada Rabia Aydoğdu, Fikri Önay Bulanık ve ozan Salim Benli söyledikleri türkülerle katılımcıları coşturdular. Aydın Şairler ve Yazarlarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, Bursa Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Vahdettin Işıldak, Isparta Göller Bölgesi Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı, aynı zamanda Isparta İlesam temsilcisi Zeki Çelik, Ege Bölgesi Sivaslı Dernekleri Federasyonu Başkanı Emin Karaçuha, Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer, tanınmış söz yazarı ve bestekarlardan Vural Şahin ve Ali Tekintüre'nin de katılımıyla dolu dolu geçen bir etkinlik yaşandı.

Aydın'dan gelen, etkinliğin en tecrübeli şairlerinden 80 yaşındaki Süleyman İncedal gençlere taş çıkarttı. En genç şaire Ankara Üniversitesi öğrencisi Dilara Sayan da şiirleriyle etkinliğe renk kattı.

Üç gün süren etkinliğin sonunda katılımcılara "Özel katılım belgesi" verildi.

Kaynak: İHA