Alaçatı Ot Festivali'ne Mudanya Damgası

Alaçatı Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği ve iki gün süren geleneksel Ot Festivali'ne katılan Mudanya Belediyesi Bandosu yaptığı gösterilerle ilgi odağı oldu.

Alaçatı Ot Festivali'ne Mudanya Damgası
Alaçatı Belediyesi'nin ev sahipliğindeki festivalin kortej yürüyüşü, festivale davet edilen Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde yapıldı. Geleneksel kıyafetler içerisinde topladıkları yemeklik otları at arabaları ve traktörlere yükleyen kadınların bulunduğu kortejde Belediye Başkanı Muhittin Dalkıç ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Korteje bando çaldığı parçalarla renk kattı. Belediye Başkanı Muhittin Dalkıç, "Bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz festivale çağırdığımız Mudanya Belediyesi Bandosu'na ve bandonun bölgemize gelerek festivale katılmasını sağlayan başta Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ise yaptığı konuşmada, "Alaçatı Belediyesi'nin davetine seve seve koşarak geldik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından festivalde stant açılarak Mudanya'mızı tanıttık" dedi

Kaynak: İHA