Ak Parti Elazığ İl Başkanı Sönmez, Görevinden Ayrıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ İl Başkanı Mahip Sönmez, AK Parti genel merkeziyle görüşerek, görevi bıraktığını söyledi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Sönmez, Görevinden Ayrıldı
Mahir Sönmez yaptığı yazılı açıklamada 2011 yılından bugüne kadar büyük bir onurla yürüttüğü AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti.

Sönmez, "Görevimi AK Parti Genel Merkezi ile görüşerek, bırakıyorum. Şahsıma bu onurlu görevi, 2011 yılında iki defa üst üste tevdi eden ve bugüne kadar desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem’e ve tüm yöneticilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Elazığ‘da AK Parti teşkilatlarında bugüne kadar yapılamayan birçok hizmet, faaliyet ve etkinliği gerçekleştirip, özellikle şehrimizi ziyaret eden saygıdeğer Başbakanımız ve Genel Başkanımız başta olmak üzere, Bakanlarımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızın övgülerine defalarca mazhar olmanın da gururunu ve mutluluğunu yaşadık.

Bundan sonraki süreçte de AK Parti’nin bir neferi olarak partimiz için çalışmaya, partimizin başarısı için gayret göstermeye bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmaksızın devam edeceğim. Son olarak şunu da belirtmekte yarar görmekteyim. Bazı basın yayın organlarında, gerçek dışı, kasıtlı ve maksatlı olarak İl Başkanlığından ayrılışım Elazığ Belediyesi’nde son dönemde yaşanan yargısal süreçle ilişkilendirilmeye çalışılmaktadır. AK Parti Elazığ İl Başkanı olarak, görevde bulunduğum süre içerisinde şehrimizle ilgili hemen her konuda yapılması gereken ne varsa sorumluluklarımız çerçevesinde yapılmıştır. Dolayısıyla bu iddialar tamamen gerçek dışı ve iftiradan ibaret olduğu gibi bu mesnetsiz iddialarda bulunanlar hakkında yargı önünde hesap soracağımızın da bilinmesini isterim" dedi.

Kaynak: İHA