Şahinbey Belediyesi’nin Çalışmalarına Tam Not

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm, yol genişletme ve sokak sağlıklaştırma çalışma alanında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi’nin Çalışmalarına Tam Not
AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da bulunduğu gezide, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Başkan Tahmazoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. AK Parti seçim işleri Başkanlığı’nın 4. Bölge istişare toplantısı için G.Antep'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, “Şahinbey Belediyemiz kentsel dönüşüm ve konut alanında takdire şayan çalışmalar yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, birilerinin hayal bile edemediği, yapılamaz denileni yapmıştır. Kendisini tebrik ediyorum”dedi.

Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum. Başkanımız tarihi dokunun gün yüzüne çıkartılması ve aslına uygun şekilde restore edilerek, halkın hizmetine sunulması noktasında önemli çalışmalar yapmıştır. Bu güne kadar bunlar neden yapılmamış buda düşündürücü bir olaydır. Tüm bu güzellikleri başkanımız belediyenin imkanları ile yapıyor. Bu uygulamalardan dolayı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA