Elazığ'da İki Adet Gençlik Merkezi Açıldı

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği ve Okumayı Yayma Derneği, SODES projesi ile Hicret Mahallesi ve Çatalçeşme Mahallesi’nde iki gençlik merkezi açtı.

Gençlik merkezlerinin açılışına Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ İl Müftüsü Peyami Güngör, aileler, çocuklar ve mahalle sakinleri katıldı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Müftü Güngör'ün okuduğu duadan sonra öğrencilerle birlikte okuma salonunun açılış kurdelesini kesti. Vali Erol ve Başkan Selmanoğlu, daha sonra öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.Çatalçeşme Mahallesi'ndeki açılışa katılan Ekrem Erkek, "Mardinliyim ama Elazığ'da oturuyorum. Okuma salonları milletimiz için açıldı. Herkes buradan faydalanacak. Allah bu hizmeti sunanlardan razı olsun." dedi.

Çatalçeşme Mahallesi sakinlerinden Erdal Ayvaz, "Ben Elazığlıyım. Bugün burada bir okuma salonu açıldı. Memleketimizi ve bayrağımızı seviyorum. Allah buraların açılışına katkıda bulunanlardan razı olsun." diye konuştu.

Çatalçeşme Mahallesi sakinlerinden Abdullah Boz ise şunları söyledi: "Bu okuma salonlarının açılışına kim sebep olmuş ise kim açılış yapmış ise Allah onlara can sağlığı versin ve Allah onlardan razı olsun. "