Kuşadası Mhp’den T.c. İbarenin Kaldırılmasına Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısı ile Sağlık Bakanlığı’nın kurum tabelalarından T.C. ibaresine kaldırmasına tepki gösterildi

Kuşadası Mhp’den T.c. İbarenin Kaldırılmasına Tepki
Basın toplantısında ayrıca, tüm Kuşadalılar 20 Nisan Cumartesi günü İzmir’in Gündoğan Meydanı’nda yapılacak ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı mitinge davet edildi. MHP Kuşadası ilçe binasında yapılan basın toplantısına MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı, Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı Murat İnan ve MHP yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz, Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ne Mutlu Türk’üm Diyene' sözü ile ifade edilen Türk Kimliğimiz ve Türk Kimliğimizi oluşturan Milli Değerlerimiz yoğun bir saldırı altındadır.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin kuruluş felsefesini oluşturan ve Anayasamızın ilk dört maddesinde ifade edilen tanımları, nitelikleri ve sembolleri ile yine Anayasamızın muhtelif maddelerinde yer alan Türk ve Türklük tanımları, sistemli bir şekilde adım adım değersizleştirilmeye ve değiştirilmeye çalışılmaktadır. Gayri milli bütün çevrelerce ve onların sahip olduğu medyaca desteklenen zihniyet, hiçbir sınır tanımadan Türklüğe karşı sürdürdüğü bu saldırıları, gün geçtikçe farklı şekillerde uygulamaya sokmaktadır“ dedi.

“Türk Bayrağı’nın adındaki “Türk” ibaresinden rahatsız olup, Türk Bayrağı’nın 'Devlet Bayrağı' şeklinde isimlendirilmesini önerenler, aslında yıllardır beyinlerinde sakladıkları niyetlerini açığa vurmuşlardır“ diyen MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, “Nazlı Al Bayrağımız, bizim uğruna göz kırpmadan can verebileceğimiz, en değerli varlığımızdır.Milli Değerlerimizi koruma noktasında ki hassasiyetimiz bayrağımızla başlar. Bunun için, Milliyetçi Hareket Partisi olarak başlattığımız 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitinglerinden ikincisi olan 'Bayrak Mitingi' 20 Nisan 2013 Cumartesi günü, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacaktır. Bu mitinge Kuşadası’ndan da kalabalık bir şekilde katılacağız. Bu mitingimize katılmak isteyen vatandaşlarımızla 20 Nisan Cumartesi günü parti binamız önünden saat 10.00’da otobüslerle hareket edeceğiz. Tüm Kuşadalılara bir çağrımız vardır; Gelin Kuşadası’nı al bayrağımızla süsleyelim. Bunun için her vatandaşımızı evine, arabasına ve iş yerine şanlı Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyoruz“ diye konuştu.

Basın toplantısının ardından, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri tarafından vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı ve daha sonra bayraklarla birlikte fotoğraf çektirildi .
Kaynak: İHA