Gömeç’te Öğrenci ve Öğretmenlere Motivasyon Semineri

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, eğitim Kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrenci, veli ve öğretmenler için düzenlenen motivasyon seminerleri ilgi gördü.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Aydın Başar’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerlerdeki slayt gösterileri de ilgiyi artırdı. Nuri Bozyel Kültür Merkezi’nde düzenlenen semineri Kaymakam Naif Yavuz da izledi. Seminer de, öğrencilere, sınav kaygısı ve motivasyon (isteklendirme), okulda başarı ve nitelikli öğrenme, öğretmenlere ise, motivasyonlarını arttırıcı sunumlar ve öğretimde yeni yaklaşımlar konuları anlatıldı. Velilere de, okul ve sınav başarılarında ailenin rolü ve anne-baba-çocuk iletişimi anlatıldı. Sunumlar, öğretmen ve öğrencilere 6 Eylül Çok Programlı Lisesin de, velilere ise Nuri Bozyel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Veliler için düzenlenen seminere Kaymakam Naif Yavuz, Garnizon Komutanı Özcan Akdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Uysal, İlçe Müftüsü Fettullah Uydaş, Yazı İşleri Müdürü Yusuf Kurtbaş, Emniyet Amiri İsmail Tur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın ve okul müdürleri de katıldı.

Kaymakam Naif Yavuz, konuşmacı Mustafa Aydın Başar ve izleyicilere teşekkür etti .
Kaynak: İHA