Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Ereğlili Hayranlarıyla Buluştu

Türk sinemasının ‘Sultanı’ Türkan Şoray, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hayranlarıyla buluştu.

Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Ereğlili Hayranlarıyla Buluştu
İmza ve söyleşi günü sebebiyle Kdz. Ereğli ilçesine Türkan Şoray’a hayranları büyük ilgi gösterdi. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza ve söyleşi gününe Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık da katıldı.

Yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Türkan Şoray, gözyaşlarına hakim olamadı. Unutamayacağı bir gün yaşadığını söyleyen Şoray, hiçbir zaman star olmadığını emekçi olduğunu 50 yıldır çalıştığını söyledi.

Kadınların Kadınlar Gününü kutlayan Şoray, kadına şiddete karşı hep birlikte mücadele verilmesi gerektiğini söyleyerek, “Kadın erkek el ele omuz omuza olduğumuz zaman bütün bu sorunlarımız hallolacaktır” dedi.

Hayranlarına gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür eden Şoray, “Bugüne kadar birçok film ve televizyon dizisinde rol aldım. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için hepinizin gönlünden öpüyorum. Ereğli’nin bende yeri ayrı, burayı çok seviyorum” diye konuştu.

Yazdığı kitapla seyirciyle buluşma olanağı yakaladığını söyleyen Şoray, “Hepimiz bu dünyada faniyiz. Hepimiz bu dünyaya bir şey bırakacağız. Dünyayı değiştirdiğim zaman buraya bir şeyler bırakacağım. 220 film çevirmişim. Bunların yanında 120 adet kostüm bırakacağım. En Son yazdığım kitabın yanı sıra en önemlisi albüm çıkaracağım” dedi.

Türkan Şoray, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve katılımcıların ısrarı üzerine şarkı söyledi.

Şoray bir albüm yapmak istediğini ve bu konuda da çalışmalar başlatıldığını belirterek, “Gündemdeki şarkılar değil de annemin söylediği çocukluğunda duyduğu şarkılar insanın o kadar hayatına beynine dokularına işliyor ki” dedi.

Kaynak: İHA