AK Parti Çorum İl Başkanlığı’ndan Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından teşkilat içi eğitim toplantısı düzenlendi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı’ndan Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı
Turgut Özal Konferans Salonu’nda eğitim seminerine AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler için start verdiklerini belirterek, mahalli idareler seçimlerinden alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi.

AK Parti İstanbul milletvekili Başkanı Mustafa Ataş’ın 2002 yılından bugüne kadar SKM başkanı olduğunu belirten Ceylan, Ataş’ın partiye çok büyük hizmetlerinin bulunduğunu belirtti.

AK Parti’nin 2002 yılından bugüne kadar tüm seçimlerden oyunu artırarak çıktığını dile getiren Ceylan, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirtti.

Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu kaydeden Ceylan, “2014 seçimlerinden sonra Anayasa değişikliği için bir referandum yapılması gündemde, sonra da cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhurbaşkanını da halkımız ilk defa seçimle belirleyecek. Bu zorlu süreci kolaya çevireceğiz” dedi.

AK Parti’nin millete verdiği sözleri yerine getirdiğini ve milletle birlikte yoluna devam ettiğini dile getiren Ceylan, AK Parti teşkilatlarının 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlediği vurguladı.

Ceylan’ın açılış konuşmasının ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş partililere hitaben bir konuşma yaptı. Toplantı, basına kapalı olarak devam etti .
Kaynak: İHA