İnci Hanımlar Derneği'nden Kadınlar Günü Etkinliği

Bitlis İnci Hanımlar Derneği tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle kadınlar günü etkinliği düzenledi.

İnci Hanımlar Derneği'nden Kadınlar Günü Etkinliği
Bitlis’te bir restaurantın toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Bitlis İnci Hanımlar Derneği Başkanı Aytaç Öndül, kadının en çekici ve en tatlı güzelliğinin kadınlığa mahsus bir letafet içindeki ahlak güzelliği olduğunu söyledi.

Kadının en kıymetli ve en şirin yüzünün ise samimi, nurani şefkati olduğunu ifade eden Öndül, “Bu şefkat ve güzel ahlak hayatının sonuna kadar devam eder ve ziyadeleşir. Cenab-ı Allah’ın şefkatiyle şefkatlenen Peygamber efendimizin güzel ahlakıyla ahlaklanan siz kıymetli hanım efendi ve değerli misafirler tekrardan Dünya Kadınlar gününüzü kutlar programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul’un eşi Emine Yurdakul ise programı düzenleyen İnci Hanımlar Derneği'ne teşekkür ederek, tüm kadınların gününü kutladı

Konuşmaların ardından Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Psikolog Elif Turgut Ekin tarafından katılımcılara “Aile içi iletişim” konulu seminer verildi.

Düzenlenen programa Bitlis Valisi Veysel Yurdakul’un eşi Emine Yurdakul, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın’ın eşi Banu Alaydın, Bitlis Emniyet Müdür Sadettin Akgüç’ün eşi Gamze Akgüç, Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi’nin eşi Funda Çelebi, Bitlis Vali Yardımcısı Alperen Yılmaz’ın eşi Selcan Yılmaz ve çok sayıda bayan katıldı.

Kaynak: İHA