Arınç: Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Yabancı Kalmamalıyız

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yurt dışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yabancı kalınmaması gerektiğini söyledi.

Arınç: Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Yabancı Kalmamalıyız
Arınç, Almanya'nın Köln şehrinde Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve beraberindeki heyeti kabul etti. Atasoy, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UEDT) Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Bülent Arınç'a Almanya'daki çalışmalarını ve Almanyada bulunan Türk kuruluşarı ile ilgili projelerini anlattı. Arınç, konfederasyonun Almanya ve Avrupa'daki Türk vatandaşlarına gösterdiği ilgiden memnun kaldığını söyledi.

Bülent Arınç, "Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımıza yabancı kalmamalıyız ve Türk kuruluşlarımızla her zaman diyalog içinde olmalıyız." diye konuştu.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri Ferudun Cevahiroğlu da Bülent Arınç'a Almanya'daki çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cevahiroğlu'na çalışmalarından dolayı tebrik etti, çalışmalarını desteklediğini söyledi.