Minik Baha, Başkanın Odasının Altını Üstüne Getirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oturan Bayırlı ailesinin Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda finale kalan 4 yaşındaki oğlu Baha, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Minik Baha, Başkanın Odasının Altını Üstüne Getirdi
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 4 yaşındaki Baha Bayırlı’ya altın nazar boncuklu bir bileklik hediye etti. Kocadon, “sana nazar değmesin diye nazar takıyorum” diyerek Baha ile şakalaştı.

Minik Baha, başkanı ziyareti sırasında hiperaktif tavırları ile ilgi çekti. Baha, önce başkan Kocadon’un cep telefonunu alarak oyun oynayıp internete bağlanmak istedi. Daha sonra eline kalem alan Baha, Başkan Kocadon’un önünde duran kağıtlara imza atmaya başladı.

Kıpır kıpır tavırları ile bir an bile durmayan Baha, daha sonra Başkan’ın masasındaki gümüş bardak altlarını parmağına geçirip oyun oynadı. Kocadon’un cep telefonunu yere düşürdü. Makam odasının altını üstüne getiren Baha, kalabalığı görünce "alkış" diye bağırmaya başladı.

Islık çalan Baha, daha sonra başkanın masasında bulunan şekerleri aldı.

Başkan Kocadon, Baha’nın gösterdiği başarı ile Bodrum'u temsil ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Hepimizi mutlu ediyor. Bu yaşta bu yeteneğin çıkması bizim gururumuz onurumuz. Hele Bodrum ismini, bayrağını dalgalandırması bizim için onur. Baha’ya, bu yeteneği keşfedip önünü açmaları için destek veren ailesine teşekkür ediyorum. Bodrum’a gönül veren Anadolu insanının Bodrum’a karşı duyarlı olduğunu biliyorum ve Bodrum yarımadası halkı ile birlikte sms ile Baha'ya oy vererek desteklerini görmek isteriz. Baha'yı destekleyenlere teşekkür ederiz. Gençlik konserleri yaptık keşke Baha’yı da çıkarsaydık. Bundan sona Baha'yı da gençlik konserlerinde sahneye çıkaracağız.” Baha’nın babası Zekeriya, amcası Zeki ve halası Gülay da, Kocadon’a final müjdesini verdi. Zekeriya Bayırlı, oğlu Baha’nın önümüzdeki Cuma günü çekimlerinin yapılacağını açıkladı.

Kaynak: İHA