Polat’tan Taziye Mesajı

Aydınlı Demokratlardan Engin Polat, geçtiğimiz hafta evlerinde meydana gelen yangında ağır yaralanan ve yoğun bakımda iken hayatını kaybeden Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in eşi Fevziye Ortekin için taziye mesajı yayınladı.

Engin Polat, olayın halen şaşkınlığını yaşadıklarını ve büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Birlikte de çalıştığımız Aydın Belediye Başkanları’ndan İlhami Ortekin’in eşi Fevziye Ablamızın vefatından onu tanıyan herkes gibi bizler de büyük üzüntü duyduk. Mütevazı kişiliği, sevgi ve hoşgörüsü ile Fevziye Ablamızın hatıraları hep taze kalacaktır. Fevziye Ablamızı dualarla yad ediyoruz. Aydına vermiş olduğu hizmetlerden yararlanan tüm Aydınlılar gibi bizler de İlhami Ortekin ve kayın validesi Fatma Kurt’a acil şifalar diliyoruz” dedi.

Bilindiği gibi; 25 Şubat günü sabaha karşı İlhami Oretkin’in evinde meydana gelen yangında Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin (70) ile eşi Fevziye Ortekin (67) ve Başkan Ortekin’in evinde bulunan kayınvalidesi Fatma Kurt aşırı derece dumana maruz kaldıkları için ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Fevziye Ortekin hayatını kaybederken, İlhami Oretkin ve Fatma Kurt’un tedavileri devam ediyor .
Kaynak: İHA