Yatağan’da Emniyet Kemeri Uygulaması

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir içinde caddelerde emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirdi.

Yatağan’da Emniyet Kemeri Uygulaması
Uygulamada emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri şehir içinde uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Yatağan şehir merkezi ile ilçe giriş ve çıkışlarında alkol, radar, kask, kırmızı ışık gibi uygulamalar gerçekleştiren Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu kez de emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirdi.

Konak Mahallesi Mehmet Özcan Caddesi’nde seyir halindeki araçları tek tek durduran polis ekipleri sürücülerin emniyet kemeri takıp takmadıklarını kontrol etti.

Mehmet Özcan Caddesi’nde uygulama yapan trafik ekipleri, uygulamaları gün içerisinde periyodik aralıklarla tekrar ediyor.

Kurallara uymayan sürücülere emniyet kemeri takmadıkları gerekçesi ile cezai işlem uygulayan trafik polisleri, sürücüleri emniyet kemeri takmaları yönünde ikaz da ederek emniyet kemeri takmanın gerekliliği konusunda bilgiler veriyorlar.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdikleri uygulamalarda emniyet kemeri takmayan sürücülere 72 TL para cezası uygulanıyor .
Kaynak: İHA