Chp’li Doğan: “Bir Milletvekilimiz Gitti, 15 Milletvekilimiz Geliyor”

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, Adıyaman’a CHP Genel Başkan Yardımcılarıyla beraber 15 milletvekilinin geleceğini ifade ederek basın açıklaması yaptı.

Chp’li Doğan: “Bir Milletvekilimiz Gitti, 15 Milletvekilimiz Geliyor”
Doğan yaptığı açıklamada, “1 Nisan Pazartesi günü ilimize sayın genel başkan yardımcılarımız Gökan Günaydın ve Umut Oran’ında aralarında bulunduğu 15 kişi bir milletvekili heyeti ilimizi ziyaret edeceklerdir. Biliyorsunuz yakın zamanda milletvekili Salih Fırat partimizden istifa edip AKP’ye geçmişlerdi. Cumhuriyet Halk Partisinin Adıyaman’ı yalnız bırakmadığını, Adıyaman’ı sahipsiz bırakmamak adına, bir milletvekili gitti ama 15 milletvekili ile Adıyaman’ı temsil ediyoruz sloganıyla ilimize geleceklerdir, çeşitli ziyaretlerde bulunacaklardır.

Öncelikle 10.30’da parti binamızda partilimize halkımıza sesleneceklerdir. Bu bilgiyi kamuyla paylaşmak istedik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman’a ne kadar değer verdiğini anlatacaklardır, göstereceklerdir. Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman’ı yalnız bırakmıyor, sahipsiz bırakmıyor. 1 vekilimiz gitti ama 15 vekilimiz Adıyaman’da olacaklardır” dedi.

Kaynak: İHA