Gediz Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Uşak Huzurevini Ziyaret Etti

Gediz Kız Meslek Lisesi'nin Hasta ve Yaşlı Bakımı alanı öğrencileri, Uşak Huzurevini ziyaret ederek teknik inceleme yaptılar.

Gediz Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Uşak Huzurevini Ziyaret Etti
Gediz Kız Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan, Uşak Huzurevine düzenledikleri teknik ziyaretle okulun Hasta ve Yaşlı Bakımı alanı öğrencilerinin pratik uygulama eksiklerini giderdiklerini söyledi.

Ziyarette, yaşlı bakımı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan bölüm öğrencilerinin mesleki teorik bilgilerini pratikte uygulama alanı bulduklarını belirten Okul Müdürü Mustafa Aslan, "Teknik ziyaretin yanında yaşlılarla bir süre sohbet eden öğrencilerimiz, hem kendi alanlarında pratik bilgilerini geliştirdiler, hem de yaşlılarımızın gönüllerini aldılar.

Huzurevinde kalan bütün yaşlıların Yaşlılar Gününü kutlayan öğrencilerimiz, evlerinde elde ördükleri patikleri ve işledikleri yazmaları yaşlılara hediye ederek sevindirdiler.

Huzur evinde kalan yaşlılar öğrencilerimizin bu ziyaretinden ve özellikle el emeği ve göz nuru olan hediyelerinden çok memnun kalırken, öğrencilerimizden bazıları da çok etkilendiklerini ifade ettiler" dedi.

Kaynak: İHA