Kreş Öğrencilerinden Sokak Çocukları Yararına Gece

Çorum’da özel bir kreşte eğitim gören çocuklar tarafından sokak çocukları yararına gece düzenlendi.

Kreş Öğrencilerinden Sokak Çocukları Yararına Gece
Çeşitli gösteriler ve kitap satışının yapıldığı etkinlikte elde edilen gelirlerin tamamı sokak çocuklarına harcanması için bağışlandı.

Kurum Müdürü Figen Gültepe, “Oyun Bahçesi Kreş ailesi olarak yapmış olduğumuz bu sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Çocuklarımızın vicdan kültürünü harekete geçiren bu etkinlikle belirlediğimiz hedefe ulaştık. “Her koyun kendi bacağından asılır “ bizim doğrularımız arasında yok ve çocuklarımıza da bunu empoze eden bir mantıkla hareket etmekteyiz. Ve her bireyin diğer bireylerden de sorumlu olduğu gerçeğinin çocuklara da yüklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Biz Oyun Bahçesi Kreş çalışanları, çocukları ve ebeynleri olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin kıyısında değil, yapılabilecekler noktasında en aktif nasıl olabiliriz onun çabasını gösterip elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz”

Gültepe, gecede şiir kitabının satışından elde ettiği gelirin tamamını sokak çocuklarına bağışlayarak şair Gülser Kırış’a da teşekkür etti .
Kaynak: İHA