AK Parti İl Gençlik Kolları’nın Futbol Turnuvası Sona Erdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Gençlik Kolları’nca düzenlenen futbol turnuvasını, AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları kazandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın Futbol Turnuvası Sona Erdi
AK Parti Adana İl Gençlik Kolları AR-GE başkanlığınca düzenlenen ve ilçe gençlik kollarının katıldığı futbol turnuvası sona erdi. Düzenlenen turnuvayı, finalde Karaisalı Gençlik Kollarını yenen Seyhan İlçe Gençlik Kolları kazandı.

Maç sonrası düzenlenen kupa törenine AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Başkanvekili Amasya Milletvekili Naci Bostancı ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk katıldı.

Turnuvayla ilgili bir değerlendirme yapan Pamuk, “Seyhan İlçe Teşkilatımız tüm kademeleri ile Adana'daki sıkletinin bilincinde ve sorumluluğunun farkındadır. Siyasi çalışmalarımızı bu anlayışla devam ettiriyoruz. Ancak teşkilatlarımızın da kendi aralarında kaynaşmaya ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı görerek bu turnuvayı düzenleyen İl Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Muhabbetle başlayan ve centilmenlikle sona eren bu turnuva amacına ulaşmış ve teşkilatlarımıza hareketlilik kazandırmıştır” dedi.

Kaynak: İHA