İnegöl'de Akaryakıt İstasyonunda Yanan Otomobil Tehlike Yarattı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda motor bölümü alev alan otomobilde maddi hasar meydana geldi. Akaryakıt istasyonunda tehlike yaratan yangın anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna 16 L 2451 plakalı otomobiliyle gelen Emrullah Çalışmaz, aracına önce LPG aldı. Daha sonra otomobilini benzin almak için istasyonun ön tarafına getiren Çalışmaz, aracını çalıştıramadı. Otomobilini iterek istasyonun yanına park eden Çalışmaz, olay yerinden ayrıldı.

Yaklaşık 2 saat sonra aracının yanına gelen Emrullah Çalışmaz, bu defa çalıştırmayı başardığı otomobilinin motor bölümünde patlama meydana geldi.

Akaryakıt istasyonunda görevli Ferdi Filiz, yangın söndürme tüpüyle yangını büyümeden söndürdü. Patlama anında, akaryakıt istasyonunda buluna diğer müşteriler de tedirginlik yaşadı. Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Otomobil sürücüsü Emrullah Çalışmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, otomobilinin arızalandığını ifade ederek, ''Aracım çalışmayınca istasyonun yanında bırakıp gittim. Bir süre sonra geri gelip yeniden denedim, bu defa çalıştırdım. Birden araçta patlama oldu ve yangın çıktı. Sanırım zamanında müdahale edemedik'' dedi.

Muhabir: Şaban Kılıçcı / Volkan Bayraktar

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA