Çerçioğlu 2014 Yerel Seçimlerinde Rakip Olarak Erdem ve Uzunurmak'ı İstedi

2014’te yapılacak yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday olduğunu belirten Özlem Çerçioğlu, rakip olarak AK Parti’den Mehmet Erdem’in, MHP’den ise Ali Uzunırmak’ın karşısına çıkmasını istiyor.

Çerçioğlu 2014 Yerel Seçimlerinde Rakip Olarak Erdem ve Uzunurmak'ı İstedi
2009 yerel seçimlerinde milletvekiliyken istifa edip aday olan ve Aydın Belediye Başkanlığını kazanan Çerçioğlu, 2014 seçimleri için iddialı olduğunu söyledi.

Belediye başkanlığında daha icraatçı ve daha aktif görev yaptığını ifade eden Çerçioğlu, “Büyükşehir olmamız ile birlikte turizm, ulaşım ve çevre konularında master yapacağız. 81 belediye meclisiyle çalışacağız. Sayının artmasının bizim için çok büyük önemi yok. Çoğunluğun CHP’de olacağını, bunun da bizim için bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum”dedi.

Gazetecilerin ‘karşınızda kimi rakip olarak görmek istersiniz’ sorusuna yanıt veren Çerçioğlu, “Karşımda AK Parti’den Mehmet Erdem’i, MHP’den ise Ali Uzunırmak’ı rakip olarak görmek isterim” sözleriyle iddialı konuştu.

Aydın İtfaiye Müdürü Serdar Adanır’ın görevden alınması konusuna da değinen Çerçioğlu, “Bir önceki Belediye Başkanımız İlhami Ortekin’in o olay yaşandığında yanında olmak isterdim. Olay yaklaşık 2 saat sürdü. Doğal olarak sabahın 5’inde telsizim açık değildi. Bana haber verilmedi. Ancak, yaşanan bu olay sadece sebeplerden biri” şeklinde konuştu
Kaynak: İHA