Sakarya’da Kutlu Doğum Platformu İstişare Toplantısı

2013 Kutlu Doğum Haftası Faaliyetleri kapsamında hazırlık çalışmalarına başlayan Sakarya Müftülüğü, Sakarya’da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Sakarya’da Kutlu Doğum Platformu İstişare Toplantısı
Sakarya Müftüsü İlyas Serenli başkanlığında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Platformu istişare toplantısında, Kutlu Doğum Platformunu oluşturan üyelerle 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası kapsamında hangi etkinlikler yapılabileceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2013 yılı Kutlu Doğum Etkinliklerinin daha önceki yıllarda olduğu gibi amacına uygun güzelliklerle geçmesi için hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

Kutlu Doğum Platformu istişare toplantısına; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Süleyman Akkuş, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Alaattin Dişli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yrd. Timur Muzaffer, İl Müftü Yardımcıları Yunus Acar ve Muhammet Suiçmez, Adapazarı İlçe Müftüsü S. Emin Arvas, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, Serdivan İlçe Müftüsü Aşır Durgun ve diğer platform üyeleriyle birlikte müftülük personeli katıldı.

Kaynak: İHA