Nazillili Muhtarrlar Başkan Çerçioğlu’nu Ziyaret Ettiler

Nazilli köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazillili Muhtarrlar Başkan Çerçioğlu’nu Ziyaret Ettiler
Nazillili olan Özlem Çerçioğlu’na övgüler yağdıran Nazillili muhtarlar, başkan çerçioğlu’nun anlattığı hizmetlerden çok etkilendiklerini belirttiler. Aydın Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köy muhtarlarına Aydın Belediyesi’nin çalışmaları ve hayata geçecek projeleri hakkında bilgiler verdi.

Hayata geçirilen projelerin vatandaşın yararına ve önemli hizmetler olduğunu vurgulayan Hasköy Muhtarı İyigün Carlat, “Nazilli’den Aydın’daki gelişmeleri takip ediyoruz ve öz evladımız olan Başkan Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz. Başkan Çerçioğlu’nun Nazillili olması bizim için büyük avantaj. Büyükşehir olunca Nazilli üvey evlat olmaktan kurtulacaktır. Aydın Belediyesi’nin köylere hizmet götürmesi dolayısıyla da başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Aydın’da ve merkez köyleirne verilen hizmetleri yakından takip ettiklerini söyleyen Çaylı köyü muhtarı Ali Rıza Şengül, “Hayata geçirilen projeleri Başkanımız anlattı. Aydın’ın çehresi değişiyor. Hemşerimiz Özlem Çerçioğlu’nun Nazilli’nin kızı olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.

Kaşıkcılar Köyü muhtarı Ali Kaşıkcı, Başkan Çerçioğlu’nun en başarılı il belediye başkanı olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Hemşerimiz Özlem Hanım vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet yapıyor. Köy camilerinde cemaatin daha temiz ortamda ibadetleri için temizlik çalışması yaptırıyo. Ayrıca belli günlerde köylerdeki çöpler toplanıyor. Bu konuda büyük bir sorunu çözmüş oldu. Aydın Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Aydınlı vatandaşların çok şanslı olduğunu belirten Kızıldere köy muhtarı Ali Pekel, “Aydın Özlem Çerçioğlu gibi bir belediye başkanı olmasından dolayı çok şanslı. Büyükşehir olunca bizde çok şanslı olacağız. Çünkü Özlem Hanım gibi bir başkanımız olacak. Ayrıca Özlem Çerçioğlu Nazilli halkı için gurur kaynağıdır” dedi.

Toplantının ardından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muhtarlar ile birlikte Aydın Belediyesi Sergi Salonu’nda açılan Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi’ni gezdi.

Nazilli köy muhtarları ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu her köye olduğu gibi büyükşehirle birlikte Nazilli’nin köylerine de kaliteli hizmet götüreceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA