İnegöl Belediyesinden Sağlık Çalışanlarına Karanfilli Kutlama

İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Halil Karahan’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl Belediyesinden Sağlık Çalışanlarına Karanfilli Kutlama
Şen ziyaret sonrası, sağlık çalışanlarının bayramını karanfil ile kutladı. Sağlıklı yaşamın, her bireyin temel hakkı olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, bu hakkın tüm vatandaşlar tarafından eksiksiz kullanılmasının, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve sağlık alanında ulaşılan düzeyle yakından alakalı olduğunu söyledi.

Şen, "İnegöl Belediyesi olarak, Belediye’nin asli görevleri arasında olmamasına rağmen, eğitim ve sağlık alanlarında önemli hizmetleri hayata geçirdik. Hedefimiz, ilçe halkını en iyi yaşam olanaklarına kavuşturmak ve onların sağlık, eğitim ve diğer hizmetlerden daha iyi yararlanmasını sağlamaktır. Bu hizmet alanında emeği geçenleri saygıyla anıyor, 'Önce İnsan' düşüncesinden hareketle, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Halil Karahan ise, İnegöl Belediyesi’ne ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen’e bu günü hatırlayarak kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ederek, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı .
Kaynak: İHA