Kırklarelili Astsubayın Baba Ocağında Büyük Sevinç Var

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan 2 yıl son serbest bırakılan Astsubay Abdullah Söpçeler’in Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesindeki baba ocağında büyük bir sevinç hakim.

Diğer kamu görevlileriyle birlikte bugün teslim edilen Söpçeler’in annesi Hazel Söpçeler, iki yıl sonra oğluyla telefonla görüşmenin mutluluğunu yaşadı. Anne Söpçeler, "Oğlumla konuştum. Bu sürede dualarını bizden esirgemeyenlerden Allah razı olsun. Oğlumun sesini duyunca ağladım. Oğlum yanımdaymış gibi hisettim. Çok mutluyum. Şu an yolunu gözlüyorum." dedi.

Astsubayın kız kardeşi Ayşegül Söpçeler ise yaşadıkları sevincin kelimelerle anlatılamayacağını belirtti.

"Allah kimseye yaşatmasın. Tamamen bizi kara buluktlar sarmıştı." diyen Söpçeler, "Bugün bize de güneş doğdu. Mutlulugumuzu dile getirecek kelime yok. Çümle kuramıyorum. Gelmesini bekliyorum. Bir an önce gelsin. Ona sarılmak istiyorum. Kızı Melis'e 'Baban çalışıor, para kazanmaya gitti.' diyoruz. Bugün 'Baban gelecek.' dedik. Çok çok mutlu. Sabırsızlıkla babasını bekliyor." ifadeleriyle mutluluğunu anlattı .