Belediye Çalışanlarına 'kurumsal Üyelik' Semineri

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Tuzla Belediyesi personeline ‘Kurumsal Üyelik’ eğitim semineri verdi.

Belediye hizmetlerinin tamamının önemli olduğunu vurgulayan Bozlağan, “Biz Cenab-ı Allah’ın bereketinin, rahmetinin nerede olduğunu bilemeyiz. Dolayısıyla da işimize dört elle sarılmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

Bozlağan, devlet yönetimi konusunda yaşanmış olaylardan derlediği sunumunu, günümüzün şartları ile bağdaştırarak tecrübelerini aktardı. Belediye personelinin halka hizmet fikri, mesleğe bağlılık hissi ve iyi bir belediyeci gözüne sahip olması gerektiğini söyleyen Bozlağan, “Sizler belediye çalışanlarısınız. Sizlerin yürütmüş olduğu hizmetlerin halkın günlük hayatına tesiri o kadar büyük ki. Eğer Tuzla Belediyesi’ni biz bir yıl, bir ay değil, bir hafta kapatmış olsak, bir hafta tatile çıkartmış olsak inanın Tuzla’da salgın hastalıklar başlar.” diye konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ekip arkadaşlarını tebrik eden Bozlağan, “Tuzla Belediyesi’nde inanılmaz bir ekip ruhu görülüyor. Personelin gönlündeki güzellik, hizmetlere yansıyor. Bu bir kültürlenme süreci, bu birlikteliğin, beraberliğin arttırıldığı bir süreç, bir zemin. Buna da ihtiyaç var. Onun için bir akademisyen olarak, bu konuda çalışan bir bilim insanı olarak Başkanı ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı. Seminer, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın Recep Bozlağan’a plaket takdimiyle sona erdi .