Ekosanayi Dergisi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ekosanayi dergisinin, "Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri" sahiplerini Ankara'da düzenlenen kokteyle sahiplerini buldu.

Ekosanayi dergisince yapılan anket sonucunda belirlenen ''Yılın Başarılı İş İnsanlarına'', Ankara Marriott Oteli'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Törenin açılışında konuşan Ekosanayi dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar, ödül sahiplerinin jüri ve halk oylamasıyla belirlendiğini belirterek, "Ödüllerin çalışmalarda şevk ve heyecan vermesini temenni ediyorum" dedi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın "Yılın Devlet Adamı" ödülüne layık görüldüğü gecede, "Yılın Valisi" ödülü ise Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'e verildi.

Bakan Yıldırım'ın ödülünü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Fırat'a Ekosanayi dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar takdim etti.

Törende, "Yılın STK Başkanı" ödülüne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Yılın Bürokratı" ödülüne Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTYK) Başkanı Tayfun Acarer, "Yılın Sanayi Odası Başkanı" ödülüne Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve "Yılın Gayrimenkul Yatırımcısı" ödülüne de Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın layık görüldü.

Öte yandan, "Yılın Sanatçı İkilisi" ödülünü Safiye Soyman ve Faik Öztürk alırken, Safiye Soyman'a doğum günü dolayısıyla pasta kesildi. Tören sonunda ödül alanlar, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA