Mak, 28 Şubat Sivil Savunma Haftası Kutladı

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma birimi (MAK), 28 Şubat Sivil Savunma haftası nedeniyle bir dizi etkinlikte bulundu.

Mak, 28 Şubat Sivil Savunma Haftası Kutladı
MAK 28 Şubat Sivil Savunma haftası nedeniyle düzenlediği etkinliklere Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu ilk öğretim okulunda verdiği deprem eğitimiyle başladı.

Sivil Savunma Haftası nedeniyle bu tatbikatlarını diğer okullardan gelen talepler doğrultusunda devam edeceklerini açıklayan MAK Birim Lideri Aykut Şener, "Belediye Başkanımız Hasan Aktürk'ün talimatlarıyla birim olarak faaliyetlerimizi yerine getiriyoruz. Bu arada, bu hafta 28 şubat Sivil Savunma haftasını kutluyoruz. Bu nedenle de Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma ve Afat Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı ve ekibini ziyaret ederek Sivil Savunma haftalarını kutladık. Daha sonra Mudanya belediye başkanımız Hasan Aktürk'ü makamında ziyaret ederek kendisine çiçek vererek bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür ettik" dedi.

28 Şubat Sivil Savunma haftası nedeniyle MAK personelini makamında kabul eden Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Aktürk, "Sizlere güvenim her zaman tamdır. Bugüne kadar gece ve gündüz gerçekleştirdiğiniz eğitimlerinizin büyük çoğunluğunu yakından takip ettim. Gerçeği aratmayacak şekilde ve büyük bir disiplin anlayışıyla eğitimlerinizi yerine getiriyor ayrıca ilçemiz okullarından gelen eğitim isteklerine de giderek çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmektesiniz. 28 Şubat Sivil Savunma haftanızı da yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA