Beydağ’ın Çok Amaçlı Salonunda Sona Gelindi

Beydağ’da İzmir İl Özel İdaresi’nce inşa ettirilen çok amaçlı salonda çalışmalar sona yaklaşıyor.

Beydağ’ın Çok Amaçlı Salonunda Sona Gelindi
Beydağ Atatürk Stadı’nın doğusunda yaklaşık 1 milyon liraya inşa ettirilen salon, spor müsabakalarının yanı sıra değişik etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek. Eylül ayından bu yana çalışmaların sürdüğü çok amaçlı salonda kaba inşaat tamamlandı. Prefabrik şekilde inşa edilen salonun iç donanımı ve çevre düzenlemeleri için yüklenici firma ekipleri tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Portatif tribünleriyle ve büyük boyuttaki sahne alanıyla spor organizasyonlarının yanı sıra tiyatro ve diğer gösterilere de ev sahipliği yapacak çok amaçlı salonda çalışmaların Nisan ayında tamamlanması bekleniyor.

980 bin TL'ye mal olan spor salonuyla ilgili bilgi veren Beydağ’ın CHP’li İl Genel Meclis üyesi Sebahattin Tekeli, “İl Genel Meclisi’nde yaptığı çalışmalarla yatırım programına aldırdığımız spor salonu büyük ölçüde tamamlandı. Binanın ortaya çıkmasıyla birlikte ilçemizin ne kadar iyi bir tesis kazandığını gördük.

Yıllardır ilçemizde ihtiyaç duyulan bu tesis her şeyiyle her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek. Spor alanlarının yanı sıra antrenör ve yönetici odaları, soyunma odaları ile ilerleyen yıllarda bölgede düzenlenecek maçlara da talibiz. Zaten futbol sahamızla yan yana olması da bu bölgeyi bir spor bölgesi haline dönüştürecek. Ayrıca salonda yer alan dev sahne de ilçemizdeki kültür ve sanat etkinlikleri için güzel bir ortam sunacak. Geçen yıl Kiraz, Karaburun ve ilçemizde ihtiyaç doğrultusunda başlatılan çalışmalarla gençliğin verimli şekilde vakit geçirebileceği güzel tesisler ilçelerimize kazandırılmış oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA