Basketleri Gönül Elçileri İçin Attılar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen ‘Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’nin Ayvalık etabını yürüten Gönül Elçileri, ilçedeki iki rakip basketbol takımı arasında bir dostluk karşılaşması düzenledi.

Basketleri Gönül Elçileri İçin Attılar
Önceki gün saat 18.30’da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda; Ayvalık Akademi Basketbol Takımı ile Ayvalık Basketbol Kulübü takımları arasında oynanılan dostluk maçına ilgi oldukça yoğun oldu. Her iki takımında birbirlerinin oyuncularıyla karma ekipler halinde sahaya çıktıkları karşılaşmayı, Ayvalıklı Gönül Elçileri yürütme kurulu üyeleri; Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Erol Sarıçam, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Cimli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç, Ayvalık SYDV Müdürü Mukaddes Gündoğan, Ayvalık Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yusuf Aygün ile eşi Selime Aygün birlikte izledi. 15’er dakikalık iki devre halinde gerçekleşen dostluk maçının ardından her iki takımın sporcularına birer gönül elçiliği belgesi ve madalyalar dağıtıldı.

SIRADA MASA TENİSİ TURNUVASI VAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Cimli, gönül elçiliği çalışmaları kapsamında düzenledikleri sportif etkinliklerle toplumda gönül elçiliğinin önemine işaret etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ın eşi Nihal Nalbant öncülüğünde, önümüzdeki günlerde Altınova’da bulunan Roman vatandaşların barınak ve çadırlarının bulunduğu alanda çocuklara yönelik bir masa tenisi turnuvasının düzenlenmesi için hazırlıklara başladığını kaydetti.

Kaynak: İHA