Konya’da AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Toplandı

Konya’da, ekonomiden sorumlu AK Parti ilçe başkan yardımcıları toplantısı yapıldı.

Konya’da AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Toplandı
İl Teşkilatı Ekonomi İşleri Birim Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Teşkilatı Ekonomi İşleri Birimi Üyesi Şule Şakraker, Ekonomiden Sorumlu İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şerife Kalfazade ile ekonomiden sorumlu 31 ilçenin başkan yardımcıları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 11 yıldır AK Parti iktidarının heyecan ve azminin artarak hizmetlerini sürdürdüğünü bu başarıda en büyük payın teşkilatlar ve milletin olduğunu dile getirdi. Sorgun konuşmasına şöyle devam etti: “Biz AK Parti Teşkilatları olarak her gece başımızı yastığa koyduğumuzda günün muhasebesini yaparak bu millet davasına en ufak bir gölge düşürmeden hizmet etmenin hassasiyeti ile hareket ediyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte her işimizde ‘keşke şunu da yapsaydık’ yerine ‘iyi ki bunu da yapmışız’ anlayışıyla çalışıyoruz. İşte başarımızın sırrı burada. Tabii ki milletimizin bize olan desteği ve duasını da çok önemsiyoruz. İnşallah şimdiye kadarki seçimlerde olduğu gibi parti olarak önümüzdeki Belediye Başkanlığı Seçimi’nden de alnımızın akıyla çıkacağız.”

Toplantıyı değerlendiren Ekonomi İşlerinden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör ise; “Toplantıda ilçelerimizin ekonomik yapıları ve devam eden yatırımları, 2014 Belediye Seçimleri hakkında il ve ilçe başkanlıklarımızın hazırlıkları ile söz konusu hazırlık ve çalışma planlamalarının bir kitapçık haline getirilmesini, Kent Konseyi’ni ve 2023 Vizyonu’nu ele aldık” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA