Hisarcıklıoğlu, Aydın Ziyaretinde Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle De Görüştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu bir dizi açılış gerçekleştirmek için geldiği Aydın’da, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, Aydın Ziyaretinde Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle De Görüştü
Aydın’da, AYTO tarafından restore edilerek hizmete açılan Kültürevi ve Aydın Tanıtım TIR’ı ile teknolojisi yenilenen ATB Gıda Laboratuvarı ve Kredi Garanti Fonu’nun müşterek açılışlarının ardından Hisarcıklıoğlu ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile de görüştü ve odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkanı bulduğu toplantıda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bakyaz, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Daylan, Müslüm Yıldırım, Murat Boranalp, Cem Arslan ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Nurgil Gürcan’da hazır bulundu .
Kaynak: İHA