Ak Parti Osmangazi'den Turizm Ziyaretleri

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Osmangazi'den Turizm Ziyaretleri
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ında eşlik ettiği ziyarette, Bursa turizminin nasıl güçlendirebileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Skal Bursa Başkanı Hasan Eker, Bursa’nın bir turizm kenti olması gerektiğini belirterek bu kentin değerlerine sahip çıkılmasını istedi. Eker, Bursa’nın tarih-inanç, dağ-kayak, kongre ve sağlık turizminin olduğunu söyledi.

Eker, Bursa’nın çözülmesi gereken ilk sorunun da yatak kapasitelerinin düşüklüğü ve doluluk oranlarının azlığı olduğunu vurgulayarak, “Bursa’nın planlı turizm kenti olmasının olmazsa olmazıdır” dedi.

Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Altay ise 365 gün sema gösterilerinin olduğunu ve tüm konukların semaya katılabildiğini belirtti.

Çerkes Derneği Başkanı Levent Turgut ise kaynak ve yer sorunu yaşadıklarını ancak yine de Suriyeli Çerkezlerin kendileri tarafından Marmara Bölgesi’nde çeşitli vilayet ve kasabalarda misafir edildiğini ve fakat ihtiyaçlarının karşılanmasında zorlandıklarını söyledi.

Kaynak: İHA