Üniversite Öğrencisi Tatil İçin Geldiği Baba Ocağında Canına Kıydı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Beçin beldesinde bir üniversite öğrencisi tatil için geldiği evinde daha ailesi ile görüşmeden canına kıydı.

Üniversite Öğrencisi Tatil İçin Geldiği Baba Ocağında Canına Kıydı
Edinilen bilgiye göre; Denizli Pamukkale Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Hakan Öztürk (22), tatil için Milas ilçesine bağlı Beçin Beldesi Orman Deposu mevkisinde ailesinin yanına geldi. Eve geldiğinde ailesinin zeytin bahçesinde çalışıyor olması nedeni ile yan evdeki babaannesini ziyaret etti. Bir müddet burada kalan ve babaannesinin anlını öperek ondan helallik isteyen Öztürk, daha sonra evine geçti. Durumdan şüphelenen babaanne ise eve gittiğinde torununu yatak odasında kanlar içinde yatar buldu. Babaannenin haber vermesiyle eve gelen Öztürk ailesi, sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri evde yaptıkları incelemede Hakan Öztürk'ün cansız bedeni yanında bir adet av tüfeği ele geçirdi. Çevresinde uyumlu olarak bilinen ve herhangi bir psikolojik sorunu olmadığı öğrenilen Öztürk'ün cenazesi otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acılı Öztürk ailesinin komsuları soğuk hava nedeniyle evin bahçesinde ateş yakarak aileyi teselli etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Kaynak: İHA