Özçelik: Biz Hizmet Peşinde Koşuyoruz

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, ''Biz şu anda hizmetlerimizle köylerimizdeyiz, ilçelerdeyiz, beldelerdeyiz. Çünkü vatandaş bizden bunu talep ediyor. Biz de bunun peşinde koşuyoruz'' dedi.

Özçelik, bir restoranda düzenlenen 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, vatandaşlarla halk toplantıları gerçekleştiriklerini söyledi.

Halk gününde vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Özçelik, ''Biz şu anda hizmetlerimizle köylerimizdeyiz, ilçelerdeyiz, beldelerdeyiz. Çünkü vatandaş bizden bunu talep ediyor. Biz de bunun peşinde koşuyoruz'' diye konuştu.

Yaptıkları hizmetlerle vatandaşın huzurunda olmaya devam edeceklerini ifade eden Özçelik, Burdur'da güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Hükümeti'nin güven ortamında birçok başarılı projeyi hayata geçirdiğine işaret eden Özçelik, ''Ülkemize istikrar ve güven geldikten sonra çok güzel hizmetlerin ortaya konulduğunu görüyoruz. Şimdi nasip olursa Türkiye arka arkaya seçim süreçleri yaşayacak. İnşallah bu seçimler hayırlara vesile olur'' diye konuştu.

Özçelik, AK Parti Burdur İl Teşkilatı'nda siyasi çekişme yaşanmadığını ve teşkilatın özveriyle çalıştığını dile getirdi.

Vatandaşın yanında hizmetlerle var olmaya devam edeceklerini belirten Özçelik, ''2013 yılının bütçesi belli oldu, yatırımları çok yakından takip etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici, AK Parti Burdur İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA