Dört Mevsim Tirebolu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde düzenlenen 'Dört Mevsim Tirebolu' konulu fotoğraf yarışmasına katılan eserler Tireboluluların beğenisine sunuldu.

Dört Mevsim Tirebolu Fotoğraf Sergisi Açıldı
Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi salonundaki sergide, 22 fotoğrafçının 68 fotoğrafından sergilenmeye değer görülen 24 fotoğraf, davetlilerin beğenisine sunuldu.Sergiye Tirebolu Kaymakamı Ö. Lütfi Yaran, Müftü Bedir Aydın, Belediye Başkanı Burhan Takır, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışını Kaymakam Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı Burhan Takır yaptı. Sergi açılışında dereceye giren fotoğrafçılara ödülleri de verildi.

68 fotoğraf arasından birinci olan Hasan Zer'in ödülünü Kaymakamı Yaran, ikincilik ve üçüncülük derecesini alan yarışmacı Ali Mermertaş'ın ödülünü, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Jale Sarmaşık verdi. Jüri özel ödülüne layık görülen Gökhan Tunç'un ödülünü, Belediye Başkanı Burhan Takır verirken, Tirebolu İletişim Fakültesi Özel Ödülü'ne layık görülen Kemal Özkılıç'ın ödülünü ise Tirebolu İletişim Fakültesi Kurucusu Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu verdi .