Özel Ekip 18 Hırsızlık Olayına Karışan Hırsızı Yakaladı

İçel İl Jandarma Komutanlığı'nca kurulan özel ekip, merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne beldesinde, son 3 ay içerisinde 18 evden hırsızlık yaptığı tespit edilen hırsızı yakaladı.

Özel Ekip 18 Hırsızlık Olayına Karışan Hırsızı Yakaladı
Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İçel İl Jandarma Komutanlığı, merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne beldesinde 3 ay içerisinde özellikle yazlık olarak kullanılan evlerde hırsızlık olaylarının artış gösterdiğini belirledi. Bunun üzerine olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması ve çalınan eşyaların bulunması için çalışma başlatan Jandarma Komutanlığı, özel bir ekip kurdu. Bu ekip, olay yeri inceleme ve Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapmış oldukları titiz çalışma sonucunda, 18 evde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarının, Gözne beldesinde oturan bir şahıs tarafından yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan takip sonucunda şahsın kaldığı ev tespit edildi ve İçel Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan koordine sonucunda baskın yapıldı. Baskında hırsızlık zanlısı gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 3 adet av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, gitar, bilgisayar monitörü, LCD televizyon, su motoru, el feneri, kamera, dürbün, matkap ve 30 adet güvercin ile birlikte çok miktarda elektronik malzeme, 200 gram kubar esrar ve kenevir bitkisi ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler sahiplerine geri teslim edilirken, hırsızlık, yasa dışı hint keneviri ekmek ve bulundurmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA