Pazarlar'da Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı

Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı, Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar’ın başkanlığında yapıldı.

Pazarlar'da Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı

Toplantıda 2012-2013 eğitim-öğretim yılındaki merkezi sınavlarda gösterilen başarılar, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da aynı başarıyı yakalayabilmek için yapılması gereken çalışmalar, mevcut durum, güçlendirme nedeniyle taşınması söz konusu olan Pazarlar İlk-ortaokullarının durumları, ayrıntılı bir şekilde değerlendirildiği bildirildi.

Kaymakam İshak Çınar, yaptığı açıklamada, “2012-2013 eğitim-öğretim yılında özellikle SBS’de il birincisi olarak göstermiş olduğunuz üstün başarı ziyadesiyle beni memnun etmiştir. Bu gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Bu sene de eğitime vermeyi planladığımız destekler ve sizlerin samimi gayretlerinizle aynı başarıyı yakalayacağımızdan şüphem yoktur. 8. sınıf öğrencilerine yapmış olduğumuz sınav materyalleri desteğini ortaöğretim 11 ve 12. sınıflara da yapmayı planlıyoruz. Bu konuda hazırlıklı geldiğinizi görüyorum. Güçlendirme nedeniyle taşınması gereken Pazarlar İlk-ortaokulları öğrencilerinin taşınacak olan yerlerin planlanması için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başkanlığında bir komisyon oluşturularak gerekli planlamanın yapılması gerekmektedir. Personel açısından oldukça iyi durumda sayılırız. Bu durum özellikle ortaöğretim kurumlarımızda başarıyı olumlu yönde etkileyeceği aşikardır” dedi.

Okul ve kurum müdürlerinin eğitim ve öğretimle ilgili çeşitli görüşlerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA