Kütahya'da 4. Kez Düzenlenen Siyaset Akademisi'ne Toplam 250 Kişi Katıldı

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili İshak Gazel, kentte 4. defa düzenlenen Siyaset Akademisi'ne toplam 250 kişinin katıldığını söyledi.

Kütahya'da 4. Kez Düzenlenen Siyaset Akademisi'ne Toplam 250 Kişi Katıldı

Gazel, yaptığı açıklamada, akademiyi birincilikle bitiren kursiyerin belgesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alacağını ifada etti.

Ders veren akademisyerlere teşekkür eden Gazel, "AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 4' programını kapsayan Siyaset Akademisi 4. Dönemi 22 Kasım 2013 tarihi itibari ile başarıyla tamamlanmış bulunmaktadır. Siyaset Akademisi eğitim programında 250 kişi katılmış olup ders programlarında Yerel Yönetimlerle ilgili ve genel Siyaset konuları kapsamında sunumlar yapılmıştır. Oldukça yararlı konuları içeren sunumları alanlarında uzman olan Akademisyen hocalarımız ile yerel yönetimler konusunda başarılı çalışmaları olan Belediye Başkanlarımız yapmışlardır. Siyaset Akademisi eğitiminin son programında Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu tarafından katılımcılara sunumda bulunmuş ve geniş kapsamlı bir sonuç değerlendirmesi yapmıştır. Siyaset Akademisi 4. dönem yazılı sınavı 8 Aralık 2013 Pazar günü Saat 10.00 ile 12.00 arasında Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüs alanında bulunan Özel Başaran Yıldız İlk Öğretim Okulu'nda yapılacaktır. Eğitime katılan arkadaşlarımızın zamanında ve eksiksiz olarak sınava katılmalarını önemle rica ediyoruz. Sınav sonucunda dereceye girerek birinci olan arkadaşımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek ödülü takdim edilecektir. AK Parti Kütahya İl Başkanlığı olarak Siyaset Akademisi programına katılan ve eğitim gören tüm katılımcılarımıza, eğitim veren kıymetli hocalarımıza deneyimlerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşan değerli Siyasetçi ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA