Aü’nün Rektör Yardımcıları Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yeni dönemde görev yapacak rektör yardımcılarını açıkladı.


Konuyla alakalı yazılı açıklama yapan Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü gibi onurlu bir görevi üstlenmenin mutluluk ve heyecanını yaşadığını kaydetti.

Bugün devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağını kaydeden Prof. Dr. Gündoğan, “Üniversitemizin yeni rektörü olarak bu bayrağı çok daha ilerilere taşımanın gayreti içerisinde olacağım. Bu onurlu görevin bana yüklemiş olduğu sorumluluğun bilincindeyim. Üniversitemizin eğitim-öğretim kalitesini ve bilimsel araştırma faaliyetlerini geliştirmek, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlamak en temel hedefimiz olacaktır. Başarı için iyi bir ekip çalışmasının var olması gerektiğine inanıyorum. Bu görevi ifa edebilecek birbirinden değerli bir eğitim kadrosuna sahibiz. Bu nedenle bu güzide topluluğun içerisinden seçim yapmanın zorluğunu yaşadım. Nihayetinde teknik yetkinliklerinin ve becerilerinin yanı sıra güler yüzlü ve samimi bir yönetim anlayışına katkı sağlayabilecek, uyumlu çalışabilecek genç, dinamik ve özverili bir ekip oluşturduğuma inanıyorum” dedi.

Rektör Gündoğan, Eğitim-Öğretim ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısının Prof. Dr. Adnan Özcan, Açıköğretim Sisteminden sorumlu Rektör Yardımcısının Prof. Dr. Yücel Güney, İdari ve Mali İşlerden sorumlu Rektör Yardımcısının Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Araştırmadan sorumlu Rektör Yardımcısının Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Personelden sorumlu Rektör Yardımcısının da Prof. Dr. Aydın Aybar olduğunu bildirildi.

Kaynak: İHA