Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bozyel, Görevinden İstifa Etti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, görevinden istifa etti.

Bozyel, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, kendisi ile yönetim kurulu üyelerinin de görevi bıraktığını söyledi.

Kuruluşundan bu yana AK Parti'nin mensubu olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Bozyel, bu süre zarfında değişik kademelerinde görev yaptığını anlattı. Bozyel, "Hiçbir zaman görev istemedim, görev verdiklerinde ise en iyi şekilde yapmaya çalıştım. 1,5 aydır görev yaptığım ilçe başkanlığında bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bozyel, bu süre içinde partiden kaynaklanmayan bazı sıkıntılar yaşadığını, Milletvekili Ali Boğa'nın seçim sürecinde bölgeyi sıkıntıya sokmasına anlam veremediğini ifade etti.

Milletvekili Boğa'nın AK Parti Genel Merkezine "Ya ben, ya bu yönetim" restini çektiğini iddia eden Bozyel, şöyle konuştu:
"AK Parti sevdalıları olarak, partimizi sıkıntıya sokacak hiçbir eylem ve söylemde bulunmayacağımızı her platformda dile getirdik. Seçim sürecinde partimizin önünü açmak ve yeni yönetimin kurulmasını sağlamak için tarafımıza verilen bu onurlu görevi hür irademle iade ediyorum. Bu bir istifa veya görevden alınma asla değildir. Genel merkezimizle yaptığım istişare sonucunda il başkanlığımıza gidip durumu bildirdim. Bundan sonra partim hangi görevi verirse en iyi şekilde yapmaya hazırım."
Bozyel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şunu da belirtmek isterim ki ben ve arkadaşlarımın onurunu ve gururunu hiçe sayan Milletvekili Ali Boğa'ya kırgınım. Arif Bozyel olarak hakkımı helal etmiyorum. Bu süreçte yanımda olan tüm Ak gönüllülere teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, yeni görevlendirilecek arkadaşlar inşallah bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamaz."
Kaynak: AA