Spor İl Müdürü Koç, Gençlik Liderleriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, il müdürlüğüne bağlı gençlik merkezlerinde görev yapan gençlik liderleriyle bir toplantı yaptı.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, gençlik liderleri, çalışma şartlarını, problemleri ve hedeflerini dile getirdi.
Gençlik liderlerinin; Türk gençliğinin yetiştirilmesinde, çağa ayak uydurmasında, sosyal, bilinçli ve özgüvenli bireyler haline getirilmesinde çok önemli bir vazife ifa ettiklerini kaydeden İbrahim İlhami Koç, "Gençlik merkezlerinde verdiğiniz hizmetlerin önemi ve değeri bizim için çok büyüktür. Çünkü, orada Türk gençliğinin geleceğini şekillendiren ve yönlendiren çalışmalar yapılıyor. Sıkıntılarınızı, ihtiyaçlarınızı ve yapılması gerekenleri biliyorum. Yeni bir yapılanmayla en kısa zamanda önemli oranda, problemlerin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

İstanbul'daki gençlik merkezlerinin yeni projeler üretmek, sosyal medyayı iyi kullanmak, internetten en iyi şekilde istifade etmek durumunda olduğunu belirten Koç, şöyle konuştu:
"Proje üretmek, proje yazmak ve proje kabul ettirmek konularında çok çalışmanızı ve İl Müdürlüğümüzde oluşturulacak proje birimiyle irtibatta olmanızı istiyorum.Her türlü projeye, her türlü müsbet gelişmeye ve her türlü ekip çalışmasına hazırız. Gençlik merkezlerindeki gençlik liderlerinin sayılarını artırmayı ve daha büyük işler başarmayı hedefliyoruz. Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum."
Kaynak: AA