Milletvekili Özbek'ten Dünya Engelliler Günü Mesajı

Bayburt AK Parti Milletvekili Bünyamin Özbek; “Engellilerimizin eğitimden sağlığa, iş ve mesleki rehabilitasyondan kültür, sanat ve spora, kent standartlarının iyileştirilmesinden, psikolojik ve sosyal desteğe kadar sorunlarına çözüm bulunması hepimizin sosyal sorumluluğudur” dedi.


Bayburt AK Parti Milletvekili Bünyamin Özbek;” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü “ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayburt AK Parti Milletvekili Özbek mesajında; “Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır” dedi.

Engelliler Haftasının kutlayan ve engellilerin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması gerektiğini belirten Özbek; “Engellilerimizin eğitimden sağlığa, iş ve mesleki rehabilitasyondan kültür, sanat ve spora, kent standartlarının iyileştirilmesinden, psikolojik ve sosyal desteğe kadar sorunlarına çözüm bulunması hepimizin sosyal sorumluluğudur” diye konuştu.

Her zaman engellilerin yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Özbek, “Engelli olmanın bir kusur olmadığı, hepimizin engelli olma potansiyeli taşıdığımızı düşünerek engellilerin sorunlarına duyarlı olmak ve onların günlük yaşam içinde rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturarak, gereken ilgi desteği sağlamak çağdaş toplumun gereğidir.

Engelli kardeşlerimiz kendilerine değer verildiğini, her zaman yanlarında olduğumuzu, bizlerin kendilerine en yakın kişiler olduğumuzu bilmelidirler. Engelliler Haftasını kutluyor, engelli kardeşlerime mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA