Ak Parti Heyeti İnağzı Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve AK Parti heyeti İnağzı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Heyeti İnağzı Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ve partililer İnağzı Mahallesi’nde sandık toplantısına katıldı.

Burada konuşma yapan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, “Eğer bir işi yapmaya karar verecekseniz ya adam gibi yapacaksınız ya da hiç yapmayacaksınız. Benim anlayışımda zor bir iş yoktur. Kozlu coğrafya, ekonomi, topografya ve insan yapısı olarak Zonguldak’ın biraz küçük halidir. Siyaset farklı bir şey, öyle bir ilginçlik var ki, bazı hatalar yapmışızdır. Üç paralık adama on para değer verirsen geride kalan yedi para ile seni satıyor. Önce insanları tanıdık. Acemilik zamanımda hatalarım oldu. Doğru yönlendirilmedim. Seçimi kaybettiğimde arkamdan konuşanı da tanıdım diğerlerini de tanıdım. Sonra tekrar aday oldum ve seçildim. Zonguldak’ta karanlık bir tablonun bir şekilde aydınlık olacağını gösterdik” diye konuştu.

Kozlu’daki çalışmalarını anlatan AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Ali Bektaş, “Oylar seçimlerde projelerle belirlenmemiş ki, bizim koltuk ikbalimiz yoktur. Koltuk aslında ateşten bir gömlektir. Sırf oy almak için insanlardan gelip oy isteyeceksin beş sene hiçbir şey yapmayacaksın. Beş sene sonra oy aldığın insanların gelip yüzüne bakamayacaksın. Sonsuzluğa gideceğiniz yolculukta, burada 50-60 senelik gelip hizmetler yapacaksınız. Yapamadığınızda hesabını vereceksiniz. 1986 yılında vardiya mühendisi olarak Karadon’da işe başladım, o zamanlar bu yollar böyleydi. Yine bu şekilde duruyor. Benim siyasi anlayışımda hiçbir karalama olmaz. Ama yaşanabilir bir gerçek vardır. Dördüncü seçimime gelmişim, ne bir partiyi kötülemişim ne de yönetimi. Bu sorunlar geçmişten gelen sorunlardır. Buradan kalkın gelin Kozlu’ya, alt yapısı, mahallelerde oyun parkları her hizmet tamamlanmış. Ama Zonguldak’a gelin bakın, herşeyi ortaya koymuşsunuz. Ama yüreğinizi koyamamışsınız. O koltuğa kavuştuktan sonra nasılsa beş sene geçer. Yok böyle bir şey. O zaman böyle yaşamanın bir anlamı yok. Sadece futbol takımı tutar gibi oy verirseniz, belediye başkanı değil kendinize bir amir seçersiniz. Biz belediye başkanı olmak istiyoruz. Yaşıtlarımızla arkadaş, küçüklerimize baba, büyüklerimize evlat olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA