Öğrenciler Başkan Kocadon’a Atkı Hediye Etti

BodrumHüseyin Boyacı İlkokulu ve Ortaokulu idaresi ve Okul Aile Birliği yeni yılını kutlamak ve kendisine bir hediye takdim etmek için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Öğrenciler Başkan Kocadon’a Atkı Hediye Etti

Hüseyin Boyacı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada; “Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon tüm Yarımada’daki okullara yapmış olduğu destekleri bizim okulumuz içinde yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir. Okulumuzun altyapısından, sınıflarımıza, öğretmenler odamıza ve oyun sahalarımıza kadar bir çok alanda bizlere çok destek olmuştur. Bazen belediyeye gitmeden önce okulumuza uğrar çayımızı içer ve öğretmenlerimizle sohbet eder. Çocuklarımız da kendilerini inanılmaz derecede severler ve teneffüste başkanımızı gördüklerinde “Mehmet Amcamız gelmiş” diyerek boynuna sarılırlar. Sayın Mehmet Kocadon da çocuklarımıza karşı ilgilidir ve onlarla şakalaşarak sohbet eder, onların mutlu olmalarını sağlar. Biz de okul yönetimi ve okul aile birliği olarak kendisine yeni yıl ziyareti gerçekleştirdik. Yeni yıla sağlıklı girmesi için bu soğuk havalarda kendisini sıcak tutacak bir atkı hediye etmek istedik. Ayrıca evinde baktıkça bizi hatırlayacağı bir çiçek sunduk. Sayın Mehmet Kocadon ve ailesi başta olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize, Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımız ile tüm ülkemize yeni yılda sağlık, mutluluk, barış ve başarılar dilerim” dedi.

Hüseyin Boyacı İlkokulu ve Ortaokulu’nun bu nazik ziyareti için teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, “2014 yılına sayılı günler kala bu ziyaret beni çok mutlu etti. Yeni yıl hediyeleri ise beni ayrıca çok duygulandırdı. Bu ince ve nazik düşünceleri için okul müdürümüz Sayın Mustafa Bey’e, okul aile birliğimize ve bana selam, sevgi ile yeni yılda sağlık, mutluluk dileklerini gönderen tüm öğrencilerimize teşekkür ederim. Hediye ettikleri bu atkıyı büyük bir mutluluk ve gururla boynuma takacağım. Göreve geldiğimizden beri imkanlarımız doğrultusunda destek verdiğimiz tüm eğitim ve öğretim kurumlarımızdaki öğrencilerimizin sıcaklığını ve kokularını bu atkıyla her zaman yakından hissedeceğim. Bu atkı sayesinde çocuklarımızın sevgi dolu sıcaklığını ve sorumluluğunu omuzlarımda hissederek onların mutlulukları için rahat ve verimli eğitim öğretimleri için desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Bu ziyaret vesilesiyle yeni yılın başta çocuklarımız olmak üzere Bodrumumuza, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA