Trafik Kazasında Ölen İlkokul Öğrencisinin Sırası Boş Kaldı

Akyazı ilçesinde dedesinin kullandığı bisikletle okuldan eve dönerken kamyonun altında kalarak ölen 11 yaşındaki ilkokul öğrencisi Azra Kar, toprağa verildi.

Yakınları tarafından Akyazı Devlet Hastanesi morgundan alınan Kar'ın cenazesi, Yeşildirek Camisi'ne getirildi.

Kızının tabutu başında taziyeleri kabul eden baba İlhami Kar'ın gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük kızın cenazesi, Yeşildirek Camisi'ndeki namazın ardından aile kabristanlığında defnedildi.
- Sırası boş kaldı
Konuralp İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Kar'ın sırası boş kaldı.
Azra'nın aralarına geç katıldığını ancak erken ayrıldığını belirten arkadaşları, çok çalışkan ve iyi bir öğrenci olduğunu kaydetti.

Küçük kızın öğretmeni Ayşe Yaşa ise Azra'nın çok sevilen bir öğrenci olduğunu anlatarak, "Okulumuza bu yıl gelmesine rağmen kısa sürede bütün arkadaşlarıyla uyum sağladı, kaza sonucu Azra'yı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" ifadesini kullandı.
Dün, Mudurnu Caddesi'nde torunu Azra'yı bisikletiyle okuldan evine götüren Yaşar Becit (71), Gazisüleymanpaşa Camisi önünde park halindeki otomobilin yanından geçerken dengesini kaybederek Tuncay Çobantürk'ün kullandığı 03 YA 953 plakalı kamyonun altına düşmüş, kamyonun altında kalan Kar, olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan dedesi ambulansla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Kaynak: AA