Uşak Ak Parti Seçim Çalışmaları İçin Kolları Sıvadı

Cuma günü Uşak Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Nurullah Cahan ve Uşak teşkilatı Ak Parti il binasında yapılan toplantı ile seçim startını verdi.

Uşak Ak Parti Seçim Çalışmaları İçin Kolları Sıvadı

Toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl başkanı Basri Yıldırım “Her Şey Uşak İçin” sloganı ile yolumuza devam edeceğiz derken; “Şehrimizin ticaretini, sanayisini, turizmini her alanda vizyonunu marka şehir olması yolunda yerel yönetimlerin alınması inancında olduğumuzu ve konuda teşkilatlarımıza ve kendimize olan güvenin tam olduğunu vurgulamak istiyorum. 4 bin 500 kişilik seçim ekibimizle beraber bugün itibari ile hepimizin Recep Tayyip Erdoğan gibi olma bilinci ile yerel seçimlere hazır olduğumuzu herkesin huzurunda kamuoyuna ilan ediyorum. Uşak’ımıza ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

İl genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarının il yürütme kurulunca yapılacak çalışmalar neticesinde genel merkezin takvimi doğrultusunda ilan edileceğini belirten Yıldırım; “Bu seçimler sadece birer yerel seçim değildir. Bu seçimlerde gezi olayları oylanacaktır, bu seçimlerde milli birlik ve beraberliğimiz oylanacaktır. Bu seçimlerde ülkemiz ekonomisinin istikrarı ve her alanda yaptığımız hizmetlerimiz oylanacaktır” dedi.

Kaynak: İHA