Türkiye’nin İlk Dj Magazin Portalı Açıldı

Türkiye’nin ilk DJ magazin portalı Suşehri’nde açıldı.


2010 Yılında Suşehri FM'de radyo programcılığı yapan ve daha sonra menajerlik kariyeri başlayan Furkan Bedir, gelişen eğlence sektörü ve elektronik müziğe ilginin artmasıyla birlikte popüler hale gelen DJ’liğin dünya çapında önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin İlk DJ Magazin Portalı’nın açıldığını belirten Furkan Bedir, “Ülkemizde Kral Tv müzik ödülleri ile başlayan en iyi remix ödülü ile DJ’lerle tanıştık. Tüm DJ’leri, müzik haberlerini, konserleri ve elektronik müzik tutkunlarını bir araya getiren bir web sitesi yayın hayatına merhaba dedi” ifadelerini kullandı.

Siteyle ilgili bilgiler veren Bedir ''Türkiye'de daha önce hiç denenmemiş bir şeyi yaptık. Mükemmel bir portal hazırladık. Bizlere de maliyeti hayli fazla oldu. Fakat 2 günde gelen tıklamalar bile emeklerimizin karşılığını bizlere teslim etmiş oldu. Web sitemizde röportajlar, remixler, DJ'ler, müzik, albüm, event, live performance, mekan, menajer haberleri gibi bir çok kategori bulunuyor. Hedefimiz sektörden dolu dolu haber vermek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA