Taştan, 'Ardahan Askeri Hastanesi’nin Kapatılacağı Yönündeki, İddialar Asılsızdır’'

Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan, ’’Ardahan Askeri Hastanesi'nin kapanacağı iddiasının doğru olmadığını ve asılsız bir iddia olduğunu’’ söyledi.

Taştan, 'Ardahan Askeri Hastanesi’nin Kapatılacağı Yönündeki, İddialar Asılsızdır’'

Ardahan Askeri Hastanesinin kapatılacağı iddiaları üzerine basın açıklaması yapan Burak Taştan, Ardahan’da anne babalarımız, çocuklarımız bu hastaneye gidiyor. Burada hastaneler zaten yetersiz ve bunun üzerine Askeri Hastanesi'nin kapatılmasının doğru olmayacağını ifade etti.

Sağlık hizmetlerinde Ardahan’a büyük katkısı olan Askeri Hastane'nin kapanmasının Ardahan’a büyük zarar vereceğini öne süren Taştan, ’’Bu hastanemiz alternatif bir sağlık hizmeti sunuyor. Vatandaşımız da bu alanda aldığı hizmetten memnun. Böyle bir kurumun kapanması bize maddi ve manevi olarak zararı büyük olacaktır. Çünkü bu kurumda bugüne kadar şikâyetçi olan bir vatandaşımız dahi yok. Söz konusu kuruma hizmet için başvuran vatandaş, gayet memnun ayrılıyor’’ dedi.

Ardahan Askeri Hastanesi'nde yaklaşık 70 sivil personelin çalıştığını ifade eden Taştan, ’’Bu insanların çoğu Ardahanlı. Dolayısıyla bunların da mağduriyeti söz konusu olacak. Bunlar haklı olarak Ardahan’ı terk etmeleri gündeme gelecek. Böyle bir durumda kaybeden Ardahan, Ardahanlı olacak. Biz hastanemizin kapanmaması için her türlü çabayı göstereceğiz. Bu konuyu gündemden düşürmemek için gereken neyse onu yapacağız’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA